Spiraal-fluted kranen

Praat nu
Productdetails

De wire draad invoegen kraan wordt ook wel aangeduid als "st kranen" (waarin "st" wordt afgekort uit het Engels "kurkentrekker"), dat is een speciale kraan voor verwerking van de draad-thread invoegen montagegaten en de structurele dimensies worden vervaardigd volgens de nationale standaarden, zoals GB - 83, van de fijne machine en hand draad, die ook kan worden gebruikt.

De wire draad invoegen kraan kan worden onderverdeeld in lichtmetalen machine, hand kraan, gemeenschappelijke stalen machine, hand kraan en speciale kraan.

1. lichtmetalen machine en hand kraan: voor non-ferro legeringen zoals Alcan, magnesiumlegering en koper legering, de toonhoogte is minder dan 2,5 mm en de toonhoogte is groter dan 2.5 mm en de toonhoogte is dubbel.

Markering methode: STD × p st is een code van de speciale interne draad voor draad wol invoegen.

Markering voorbeeld: de speciale kraan voor de verwerking en installatie specificatie van 8 × 1. 25 wire thread invoegen onder outlet een thread wordt op lichtmetalen, gemarkeerd als st8 × 1 gebruikt. 25

2. gemeenschappelijke stalen machine en hand kraan: de interne draad gebruikt in de metalen materialen zoals staal, gietijzer, gietstaal, enz., is een dubbele tik.

3. speciale kranen kunnen worden ontworpen en vervaardigd volgens de behoeften van klanten. bijvoorbeeld, in zachte aluminium, koper opwaartse en opwaartse aard, hand press kraan, speciale machine kraan voor één gemeenschappelijk stalen te onttrekken, kraan voor roestvrij staal, vlakke onderkant kraan voor blind gat, schroef tap, draad-kraan, enz.

TAP8.jpg

Changling is een beroemde gereedschap fabriek met fabrikant directe verkoop producten en ISO certificering, Welkom bij groothandel draad spiraal-fluted kranen van ons.
Onderzoek