Eenvoudig installatiehulpmiddel

Praat nu
Productdetails

Installatie gereedschap

De enge zin van staaldraad die Lo sets van staaldraad die Lo sets van installatiehulpprogramma is specifiek installatie moersleutel, voornamelijk gebruikt voor stalen stud in de schroefdraad onderste gat installatie, het basisprincipe is dat de reeks spiraal staal draad door middel van een schroef gids , de diameter krimp, dwingen om met succes in de bodem, onderverdeeld in handmatige en automatische installatie moersleutel. De veralgemeende reeks hulpmiddelen van de installatie van de staaldraad spiraal omvatten het volgende:

1, kraan: gebruikt voor het verwerken van staaldraad in de installatie van een schroefgat van de wol;

2, installatie moersleutel: staal draad spiraal sets in de spindelcentrering;

3 stuwkracht apparaat: gebruikt voor de installatie van de gebroken draad van een schroef schacht;

4, apparaat van de dekking van de verwijderen: gebruikt om het in de spindelcentrering van de staaldraad spiraal sets;

5, draad sluit gage: gebruikt voor testinstallatie van staaldraad binnenkant van een schroefdraad-gat.

Het toepassingsbereik

Staaldraad nadat op lange termijn werk testen in een product, de structuur van een schroef is betrouwbaar, de prestaties goed, makkelijk te gebruiken. Onderdelen kunnen worden gebruikt in diverse industrieën, schroef producten te gebruiken, is het object, zoals gebruikt in: lucht-en ruimtevaart industrie, scheepsbouw, defensie-industrie, automobielindustrie, hardware elektronica, allerlei soorten machines

Voordelen

1. verlengen de levensduur: omdat de draad schroef RVS materiaal, hoge hardheid, maken de zachte basis verhoogde tientallen tot honderden stukken draad leven; Verhoogd de sterkte, maar ook voorkomen dat trippende, wanordelijke gesp.

2. verbinding sterkte te verhogen: zacht, zoals lage intensiteit kan worden gebruikt voor aluminium en magnesium legering materialen, hout, kunststof, rubber, enzovoort eenvoudig te vervorming en lage sterkte materialen, glad silk, het verschijnsel zoals verkeerde tand voorkomen.

3. verhogen van het steunvlak, kan worden gebruikt om een sterke verbinding vereisen en de schroef gat diameter van dunne lichaamsdelen niet toevoegen.

4. Verhoog het draagvermogen van de schroefdraad verbinding en de sterkte van de vermoeidheid: met behulp van staaldraad kan elimineren van een afwijking van de schroef bout en schroef de gat tussen het type pitch en tand, maken de belasting gelijkmatig verdeeld, ter verbetering van het draagvermogen van de schroef draad verbindingen en vermoeidheid-weerstand. Kan worden gebruikt in de keramische, plastic, glas en andere harde Brosse kwetsbaar materiaal verbinding bevestigen. Effectief voorkomen breuk fenomeen.

5. roest dood: staaldraad spiraal Hiermee stelt u de kenmerken van het materiaal zelf en het oppervlak is erg glad, gebruiken in ruwe omgevingen, zoals vocht, corrosie, zal niet maken overeenkomende matrix van roest, vermijden vanwege roest schroefgaten niet mogelijk verwijderen en vervangen door de dure matrix verlies. Kan worden gebruikt in de chemische industrie, luchtvaart, militaire uitrusting en andere hoge coëfficiënt van verzekering vereist.

6.Wear-weerstaan, hittebestendig, corrosiebestendige: als de staaldraad spiraal zeer hoge oppervlakte-afwerking ondergaat, kan effectief verminderen de wrijving tussen de interne en externe schroefdraad van het materiaal zelf, maar ook hoge temperatuur bestendig, corrosiebestendige eigenschappen. Vaak kan worden gebruikt om te verwijderen, installatie van onderdelen en vaak zet schroefgat, verlengen van zijn levensduur.

7.Earthquake, losse voorkomen: type vergrendeling schroef bijzondere structuur in sterke trillingen en schokken omgeving zal sluiten schroef in het schroefgat, niet los, het slot is beter dan andere vergrendeling. Kan worden gebruikt voor elektrische installaties, instrumenten en meter, precisie en lucht-en ruimtevaart, luchtvaart, militaire uitrusting en andere hoge coëfficiënt van verzekering vereist.

8. onderhoudsgemak: in het geval van een schroefdraad die verwerking van fouten of van schade aan de reparatie van interne draad, met behulp van de staaldraad kan een schroef-matrix, en de originele schroef, snel en economisch kunt gebruiken. Eenvoudige voorbeelden, zoals het motorblok, textiel speciale onderdelen, alle soorten aluminium onderdelen, draaibank mes later geschrapt als gevolg van schade van een schroefgat, opnieuw te tikken, zolang de installatie van een schroef, de prullenmand terug tot leven komt.

9. metrieke stelsel schroef tand transformatie: met behulp van staaldraad spiraal sets voor metrisch inch please - please - internationale standaard draad hole, is erg handig, snel, economische, praktische, voor om het even welk importeren en exporteren van producten.

Staaldraad spiraal sets van assemblage proces

Door het boren, tappen, installeren draad set, stuwkracht handvat installatie van vier hoofdstappen, zie hieronder:

1, boren

Gebruik tabel doen de grootte van het boren, Boordiepte is groter dan of gelijk aan L2; Let op niet te boren in kegel, de boor is niet gemakkelijk om te kiezen en draag ernstige, niet vallen in de chip kan de schade veroorzaken. Vervelen na steek die de aard van de dimpling, dimpling diepte niet moet mogen worden van meer dan 0,4 P, teveel teller saai is slecht voor draad sets van installatie.

Installation tool4881.png

2, tikken

Met bijbehorende specificatie van de draad-sets van speciale kraan voor afluisteren, aftappen moet groter dan de lengte van de draadlengte van de, tot alle onttrekken gat, te tikken op de juistheid van de beslissing uiteindelijk standaard standaard schroef gat tolerantie zone, de gebruiker kan volgens tikken naar de vereiste nauwkeurigheid van de schroefgat, geschikte methode en smering methode, blind gat te tikken om geforceerd wanneer nodig, om te voorkomen dat de gebroken kraan.

Moet schoon na tappen van schroefdraad gat, beschikbaar gecomprimeerd lucht pistool om te blazen, blinde gaten moeten ook worden gebruikt om het gat van het spuitpistool vanaf onderkant om schoon te maken de lange, ook een schoonmaak methode kunt gebruiken om schoon te maken.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3, installatie

Normaal geïnstalleerd toepassing handmatige moersleutel verzameling van zijde, zijde verzamelingen van inkepingen in de hoes, het klosje via de set van de draad vast voor het installeren van de greep en schroef in de geleidingsbus, op de basis, schroef gaten van rechtsom draaiende spindel. Kleine installatie en 14 x 2 of meer grof draad als een zijde zijde set installatie wanneer het gebruiken van de "T" type sleuf of eenvoudige schroef hoofd moersleutel te installeren, maar aandacht moet besteden aan niet uitoefenen op zijde set geïnstalleerde handvat grotere axiale kracht om te voorkomen dat de wanordelijke gesp , of installeer het handvat wordt verbroken.

Installation tool6567.png

4, omgaan met gebroken installatie

Hole, wilt installeren de sets van de draad van de stuwdruk, stuwkracht in het algemeen gebruik de uitlijning handvat installatie, met ongeveer 200 g bonzen van een hamer kan verwijderen, voor meer dan 18 x 2.5 grove draad zijde ingesteld en van fijn draad boven 14 x 1,25 zijde, met een naald-neus buigtang en buigen Als u wilt installeren van de greep kunnen worden verwijderd.

5, nemen de staaldraad spiraal sets

Verwerken van problemen tijdens de installatie of wegens de draad ingestelde tijd is te lang, kan worden verwijderd moet gebruiken mouw, mouw apparaat neergezet in zijde set van innerlijke gat op het handvat met een hamer beukende, met de hand houden de ingang naar het draad spanning spinnen kan nemen van de draad-sets.

Installation tool7365.png

Changling is een beroemde Tool-fabriek met directe verkoopproducten van de fabrikant en ISO-certificering, welkom bij Wholesale Wire Simple Installation Tool van ons.

Onderzoek