Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap
Praat nu
Productdetails

Elektrisch gereedschap gebruiken

1 Gebruik het elektrisch gereedschap voorzichtig, laat het niet vallen of laat u niet stoten. Het is het beste om een balancer te gebruiken om het op te hangen bij gebruik.

2 Wanneer u de installatietool vervangt, moet u eerst controleren of de aan / uit-schakelaar in de "UIT" -stand staat en de stekker uit het stopcontact trekken.

3 Stel het koppel in volgens het specificatiemodel. Over het algemeen is het aangepast aan de specificaties die klanten nodig hebben bij het verlaten van de fabriek. De spindelmoer van de adapter is vergrendeld volgens de diepte van de geïnstalleerde hoes. De twee positioneringsmoeren moeten aan elkaar worden vergrendeld. Het kan worden gemeten met een schuifmaat, die zodanig is geplaatst dat het voorste uiteinde van de adapter en de lengte van de adapterdoorn bloot komen te liggen om de gewenste draaddiepte te bepalen.

4 Steek de adapter-doorn in de gleuf van het hoofdtoestel en pas de richting van de inkeping op de buitenhuls van de adapter aan volgens de behoeften van de klant. De richting van de inkeping moet voor de bediener handig zijn om de hendelhuls te plaatsen; gebruik de bevestigingsmoer van de adapter om de adapter te vergrendelen.

5 Breng de direct-reverse schakelaar naar de omgekeerde "R" -positie en druk op het startapparaat. Wanneer de adapterdoorn langer op de inkeping wordt geschroefd dan de lengte van de vereiste draadhuls, laat het startapparaat dan los en breng de direct-reverse schakelaar in de stand "F", steek de schroefhuls van de montagehendel in de inkeping en de montagehendel van de schachthuls bevindt zich voorwaarts en de sleutel met de schachthuls is verticaal uitgelijnd met het van schroefdraad voorziene bodemgat van de schroefmof. Druk op het startapparaat en schroef de schacht vast. Wanneer de draaddiepte die door het positioneringsapparaat is ingesteld, wordt bereikt, pauzeert het elektrisch gereedschap vanwege de positie. Laat op dit moment het startapparaat niet los. Het elektrisch gereedschap draait automatisch in de tegenovergestelde richting om het draadgat te verlaten. Ga naar de originele locatie en de installatie is voltooid.

6 Als u tijdens de installatie in één richting moet draaien, hoeft u alleen maar de vooruit / achteruit-schakelaar in de draairichting in de stand "F" of "R" te zetten en op de starter te klikken.

Onderzoek