Automatische Break off tang

Praat nu
Productdetails

De breker is een draad wol invoegen hulpmiddel, dat wil zeggen, de draad wol steekt gereedschap, ook wel genoemd het aan, voor het breken van de greep van de installatie van de gebroken groove draad wol invoegen.


De breker is over het algemeen verdeeld in twee typen: gemeenschappelijke Breaker en semi - automatische Breaker.


Wanneer u de greep installeert met gewone punch, het einde van de punch van de punch-Breker wordt ingevoegd in de spindelcentrering van de draad wol insert, en het einde van de punch van de punch zal bestrijden op het handvat van de installatie van wire draad invoegen en het andere uiteinde van de Oppositie is geslagen met een hamer, zodat de greep van de installatie volledig uit wordt gepeld.


Wanneer u de greep installeert met de automatische punch, het einde van de punch van de automatische punch wordt ingevoegd in de spindelcentrering van de draad wol insert, en het handvat van de automatische punch is ingedrukt met de hand te passen de axiale kracht. Wanneer het geluid "Klik" hoort, is het handvat gebroken.


自动冲断器.jpg自动冲断器.jpg

Changling is een beroemde gereedschap fabriek met fabrikant directe verkoop producten en ISO certificering, Welkom bij groothandel draad automatische breken uit de tang van ons.
Onderzoek