Tangloze draadinzet

Praat nu
Productdetails

Tangloze draadinzetstukken   dat zijn   spiraalvormig gewikkeld, bi-directioneel, draadontwerp, ontworpen om dezelfde betrouwbare , permanente, slijtvaste schroefdraad te bieden die de noodzaak voor het afbreken en ophalen van de uiteinden volledig elimineert. In het algemeen gebruiken draaddraadinzetstukken een klein stuk materiaal aan de onderkant van het inzetstuk om een vangpunt te vormen voor de installatietooling, hetgeen de installatie mogelijk en gemakkelijker maakt. De tang moet worden afgebroken en verwijderd na de installatie.

Tangloze inserts kunnen echter worden geïnstalleerd zonder gebruik te maken van een tang met behulp van gespecialiseerde gereedschappen en mogen niet aan een van de uiteinden van het coil-inzetstuk worden geplaatst in plaats van aan een uiteinde van de inserts. De afwezigheid van een tang elimineert het risico dat de metalen tang in veiligheidskritieke applicaties zoals motoren of elektronische apparatuur valt.

In feite zijn Tangless Thread-wisselplaten op alle mogelijke manieren identiek aan tins-inserts, behalve de manier van installeren en verwijderen.

Tangloze inserts bieden veel voordelen ten opzichte van tanged inserts.

Ze zorgen voor niet-destructieve insertverwijdering. Tangloze inserts kunnen eenvoudig worden aangepast en eenvoudig worden verwijderd na installatie.

Verkrijgbaar in roestvrij staal.

Goedgekeurd voor gebruik in militaire programma's. Bi-directioneel ontwerp elimineert de noodzaak voor een specifieke insteekoriëntatie.

Tangless-wisselplaten zijn verkrijgbaar in de varianten Vrijlopen, Schroefborging en stripvoeding en in inch- en metrische maten.

 

voordelen:

· Krachtiger

Draadinzetstukken zijn sterker , vanwege de flexibiliteit van het inzetstuk dat zorgt voor een uitgebalanceerde verdeling van de druk

· Kostenbesparend en tijdbesparend

Minder installatie- en inspectietijd

· Bidirectioneel ontwerp
Installeert het snel en gemakkelijk vanaf beide uiteinden

· FOD-ontwerp
Geen "vreemd voorwerp puin" dat geen zweem betekent om te verwijderen


Specificatie

1_ 副本 .png

Changling is een beroemde Thread Insert-fabriek met directe verkoopproducten van de fabrikant en ISO-certificering, welkom bij groothandeldraadloze draadinzet van ons.
Onderzoek