geen tang draad invoegen

Praat nu
Productdetails

Geen Tang invoegen,ook bekend als geen installatie behandelen draad invoegen,is beschikbaar voor blind gat.

Aanneming vangeen tang invoegen(zonder installatie handvat) voor blind gat installatie veel problemen voorkomen kunt, is bijvoorbeeld met een vrij actieve draad invoegen, verschuldigd om vast te houden aan de schroef, het erg lastig om tenemende tang na installatie en afwerking afbreken van tang, kleine maten, met name die slechte invloed op de efficiëntie van de installatie en ons oefentleeftijdvan draad invoegen.

maar het hulpmiddel van de installatie vangeen tang invoegenis als hetzelfde als vrije lopende draad invoegen.

Één uiteinde van eengeen tang invoegeniszoalskegel, dat op twee of drie spoelen, en haar installatie tool staat is schroefdraad kern schacht die met kegel ultimo coördineren zalgeen tang invoegenschroef een insert in een blinde gat, die heel simpel is. Na de installatie, zal de kegel-einde zijn gelijk in de leidende delen van draad gat, die een betere manier kunnen te embedding kracht voor threading invoegen, ondertussen de installatie verbeteren zal niet van invloed op de VSleeftijdvande nuttige lengte van een bus.

Beschikbaar aantal maten is uit M5--M16. 


Changling is een beroemde Thread invoegen fabriek met fabrikant directe verkoop producten en ISO certificering, Welkom bij groothandel draad geen tang-draad uit ons invoegen.
Onderzoek