geen tang-inzetstuk

Productdetails

Er is geen Tang Insert beschikbaar, ook wel bekend als geen draadinzetstuk voor installatiehandgrepen , voor blinde gaten .

De goedkeuring van geen tanginzetstuk (zonder installatiehandvat) voor blinde gateninstallatie kan vele problemen vermijden, bijvoorbeeld, met een vrij lopend draadinzetstuk, wegens handvat het kleven aan de schroef, is het zeer lastig om de zweempje na installatie en het beëindigen het breken te verbreken in het bijzonder kleine maten, die een slechte invloed hebben op de installatie-efficiëntie en de ouderdom van de draadinzet.

maar de installatie tool van geen tang invoegen is hetzelfde als die van vrijlopende draad invoegen.

Het ene uiteinde van een niet-tangig inzetstuk is als een kegel die op twee of drie spoelen staat, en het installatiegereedschap is van schroefdraad voorziene kernas die zal coördineren met een kegelvormige uiteinde van een tanginzetstuk om een inzetstuk in een blind gat te schroeven, wat vrij eenvoudig is. Na de installatie zit het kegeluiteinde in de geleidende delen van het schroefdraadgat, wat een betere manier kan zijn om de inbeddingskracht van het inrijgstuk te verbeteren, terwijl de installatie   heeft geen invloed op de ouderdom van de effectieve lengte van een bus .

Beschikbaar bereik van maten is van M5 - M16. 


Changling is een beroemde Thread Insert-fabriek met directe verkoopproducten van de fabrikant en ISO-certificering, welkom bij groothandeldraad zonder tang-draadinzet van ons.
Onderzoek
[[ImgSrc-PhoneChat]]