Tailless Insert

Praat nu
Productdetails

producten details

1. Handige installatie: de grootste voordelen   van   staartloze insert is dat de installatie niet is geïnstalleerd op de caudal peduncle, install-directional kan een bidirectionele installatie zijn. staartloze insertie I nstallation is   sneller dan de gewone installatie met draadinzet kan een staartloze inzet de productie-efficiëntie verbeteren.

2. Snelle oplossingen: staartloos inzetstuk op gladde zijde, chaotanden, kan snel en efficiënt worden gerepareerd, schroot verminderen, kosten verlagen, productkwaliteit verbeteren

tailess insert 微信图片_20181116144944_副本tailess insert

Kenmerken & Voordelen:

Het staartloze inzetstuk kan de kosten verlagen wanneer het wordt geïnstalleerd in een schroefgat met een lage sterkte. In de kunststof, bakeliet, aluminium, magnesium, koper en andere materialen kan het staartloze inzetstuk de omstandigheden van de schroefdraadopening en boutverbinding verbeteren , en verbeteren de sterkte van de draadgaten, verminderd gesloopt vanwege schade aan de schroefgaten, verbetert de kwaliteit van het product.

tailless insert1

tailless insert2tailless insert2
Changling is een beroemde Thread Insert-fabriek met directe verkoopproducten van de fabrikant en ISO-certificering, welkom bij groothandeldraadstaartloze inserts van ons.
Onderzoek