Beste draad reparatie Kit

Praat nu
Productdetails

Productbeschrijving:

Draad Reparatiesets met zwarte doos bevatten een Hex-kraan van goede kwaliteit, een goede kwaliteit Hex boor, een goede kwaliteit-installatiehulpprogramma, een eenvoudige spanner van goede kwaliteit en precisie roestvrij stalen inserts. Als de getoonde bleow:

thread repair kit
Voordelen:

De huidige boren en kranen zijn beter dan voorheen. Omdat deze nieuwe soort draad reparatie zijn kits nu niet alleen geschikt voor handleiding maar ook voor elektrische en pneumatische toepassingen en enz. Dit soort draad reparatie kit is een nieuwe type draad Reparatieset met Hex kraan en boor voor goede prestaties en gebruiksgemak.  In een korte is dit een nieuw soort kit die onlangs is ontwikkeld door ons bedrijf en is handiger dan vóór. En we hebben ook vele kleuren van het, zoals rood, blauw, donker blauw.


Specificatie:
thread repair kit.png
Verpakking en levering:

Zwarte plastic doos.

Ook kunnen we het voor u aanpassen.

De levertijd is 3-5 dagen na betaling.


FAQ:

V: zijn u handelsonderneming of fabrikant?

A: we zijn fabriek.

V: hoe lang is de levertijd?

A: in het algemeen is het 5-10 dagen, indien de goederen in voorraad. of het is 15-20 dagen als de goederen zijn niet in voorraad, het aantal is volgens.

Vraag: bieden jullie monsters? is het gratis of extra?

A: Ja, we het monster voor vrije vergoeding kon bieden, maar betaalt niet de kosten van goederenvervoer per spoor.

Q: wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: betaling<=1000usd, 100%="" in="" advance.="" payment="">= 1000USD, 30% T/T evenwicht van tevoren, voordat de levering.
Als u een andere vraag hebt, pls voel je vrij om ons te contacteren zoals hieronder:

Changling is een beroemde Thread invoegen fabriek met fabrikant directe verkoop producten en ISO certificering, Welkom bij groothandel draad beste Thread Repair Kit van ons.
Onderzoek