Wire Thread Insert Category

Draadschroefdraadinzetstuk is verdeeld in twee typen: normaal en vergrendelend, vergrendelingstype is in het algemeen op basis van een ring of ringvergrendelingsring.

1. gemeenschappelijk inzetstuk voor draadschroefdraad

Is door meer cirkel spiraalvormige cirkelsamenstelling, verschillende materiƫle Shang (lichte legering, en Algemeen staal,) die het gebruiken kan verbeterde schroefdraadverbindingen van sterkte, en toegevoegde voeringsreeksen aan verbeterde draadverbindingen sterkte van vergeleken methodefase, kan verminderde 50% extra deel van volume, dergelijke gewicht op meer licht, algemene type draadschroefsets is verdeeld in heeft gebroken geluid en de niet gebroken slot twee soorten, heeft gebroken slot van zijde sets is om zijden installatie te installeren Hou verwijdering installatiehandvat, maakt schroeven soepel door. Gebroken draad sets van slots is om installatie handgrepen te installeren, schroeven passen. Breng een gebroken tank Yu Tongkong aan (kan ook worden gebruikt voor blinde gaten), geen gebroken slotdraadsets kunnen alleen voor blinde gaten worden gebruikt.

2. draadinzetstuk voor vergrendeling

Borgdraad draad insert is gemaakt van diamant-vormige doorsnede van multi-turn spoelen van draad gewikkeld en er was een meer multilateraal-vergrendeling ring, indien gecombineerd met externe schroefdraad onderdeel, en schroefdraad onderdelen buiten zijn eigen borgring kan worden vergrendeld om te voorkomen de losheid van de draadverbinding, op twee manieren in breukgleuven en gebroken groef verdeeld.