Het uitgebreide gebruik van draadinzetstuk

1. Verhoog de hechtsterkte: kan worden gebruikt voor zachte legeringen met een lage sterkte, zoals aluminium-magnesium. hout. kunststoffen. vervorming van materiaal met lage sterkte, zoals rubber, vermijdt glijden. de. de verkeerde tand.

2 verhoogd draagoppervlak: kan worden gebruikt voor een sterke verbinding en vergroot de diameter van de schroefgaten en dunne lichaamsdelen 3 niet en verbetert de verbindingsomstandigheden: kan in keramiek worden gebruikt. bakeliet. brosse brosse materialen zoals glasbevestiging, voorkomen effectief het fenomeen van fragmentatie.

4 slijtvast: het kan vaak gedemonteerd worden gebruikt. installeer mechanisch en draai vaak de schroefgaten in het verlengde van de levensduur.

5 roestvrije knoop: kan worden gebruikt in de chemische industrie. schip. voertuigen. de mijne. de mijne. veldapparatuur, aangepast aan vocht. corrosie in ruwe omgevingen, zoals gebruik, eenvoudige verwijdering voor installatie en onderhoud.

6 anti-loose: kan worden gebruikt voor de ruimte. lucht. situaties met een hoog risico zoals militaire uitrusting.

7 aardbevingsbestendigheid: kan worden gebruikt voor instrumenten. precisie- en vermogensapparatuur.

8 voor reparaties: eenvoudige voorbeelden, zoals het motorblok, aluminium onderdelen. draaibankmes zoals een boutgat beschadigd en gesloopt, gewoon opnieuw tikken. installeer schroefdeksels, afval is terug van de dood!