Veelgebruikte thread-invoegtoepassingen

Common wire thread insert: hoge sterkte, hoge precisie, oppervlaktelicht knoop van koud rollen nauwkeurige vorm van diamant-vormige roestvrij stalen draad spiraal spoel voor hoge precisie interne en externe schroefdraad concentrisch, stalen schroef set goed na de vorming van een hoge precisie interne draad volgens internationale normen, de prestaties ervan is beter dan de innerlijke draad gevormd door direct aanvallend goed.

Draaddraadinzetstuk na installatie, de toleratiegebied met draadgaten is afhankelijk van de fabricagetoleranties van het draaddraadinzetstuk en de toleranties van het draaddraadinvoergat; montagegaten toleranties, afhankelijk van de precisie van montagegaten van draadtapschroeven, vaak 6H vormend, precisie hoge tolerantieklasse tot 5H, 4H; uniforme schroefdraadstandaard 2B, 3 b. Draaddraadinsteekoptie speciaal van de tolerantiezone die vereist is om eenheden te gebruiken op basis van tik- en tikkende methoden (aanval, aanval) en smering enzovoort, om uw nauwkeurigheid en eventuele vereisten te garanderen.

Bij het installeren van schroefproducten moeten we vaak draadgereedschap gebruiken, om voor te sterven en naar de meer gebruikelijke voorraad. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als bewerkings- of correct gereedschap voor het bewerken van draadschroefdraad, verstelbare schroef, handmatige verwerking of het plaatsen van gebruikte machines op voorraad.